fbpx

Događaji

Uspešno završen treći ciklus akreditacije

11.05.2020.

Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije potvrdila je sve akreditacije Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić.

Ovo je treći ciklus akreditovanja u kome su našoj instituciji, zahvaljujući kvalitetnom radu u kontinuitetu u svakom segmentu poslovanja, potvrđene akreditacije za ustanovu i sve studijske programe u nastavnom centru u Novom Sadu.

Naš fakultet je prva privatna akreditovana ustanova akademskih studija u Republici Srbiji koja je prvu akreditaciju dobila 2008.godine, u okviru prvog ciklusa provere kvaliteta – akreditacije, uz samo još deset državnih fakulteta. Potvrda kvaliteta rada usledila je 2013. godine kada je potvrđena reakreditacija za sve studijske programe našeg fakulteta. Od 2018. godine ustanovljeno je Nacionalno akreditaciono telo, koje obavlja poslove akreditacija i provere kvaliteta visokoškolskih ustanova. Naš fakultet je ponovo među prvim fakultetima koji je uspešno završio i treći ciklus reakreditacije po novim standardima za sve studijske programe uz dobijanje akreditacije i za neke nove studijske programe.

U ovom ciklusu reakreditacije studijskih programa potvrđene su akreditacije za osnovne akademske studije iz Poslovne psihologije, Prava, Engleskog jezika i Bezbednosti i kriminalistike.
Takođe, potvrđene su akreditacije za master akademske studije iz oblasti Poslovne psihologije, Psihoterapije, Prava, Engleskog jezika i Bezbednosti. U ovom ciklusu je doneta i akreditacija za novi studijski program: master akademske studije – Multidisciplinarne forenzičke studije.

Osnovne akademske studije Poslovne psihologije traju tri godine, nakon čega se studenti opredeljuju za master akademske studije Poslovne psihologije ili Psihoterapije koje traju dve godine. Osnovne studije Prava traju četiri godine, a master akademske studije jednu godinu. Osnovne studije Bezbednosti i kriminalistike traju četiri godine, nakon čega se studenti opredeljuju za master akademske studije Bezbednosti ili Multidisciplinarne forenzičke studije koje traju jednu godinu. Osnovne studije Engleskog jezika traju četiri godine, a master akademske studije jednu godinu.

Svi studijski programi su unapređeni po sadržaju i novim predmetima, a sve to je zasnovano na praćenju trendova i dugogodišnjeg iskustva u rada sa studentima.

Potvrda akreditacija za ustanovu i sve studijske programe našeg fakulteta predstavlja veliku obavezu kao i izazav da do narednog akreditacionog ciklusa još više unapredimo kvalitet rada na svim poljima delovanja naše ustanove. Ono što svih prethodnih četrnaest godina uspešnog rada najbolje odslikava naš kvalitet jesu zadovoljni studenti koji su nakon završenih studija na našem fakultetu započeli svoje poslovne karijere u različitim kompanijama i institucijama i sada grade svoj poslovni uspeh. Ova činjenica u potpunosti ispunjava našu osnovnu viziju, a to je obrazovanje kvalitetnih i kreativnih stručnjaka koji će biti osposobljeni za aktivno uključivanje u društvene i privredne tokove.

Mi zajedno sa našim studentima gradimo kvalitet – to je naša vrhunska vrednost!
Radno vreme
Ponedeljak - Petak
od 09:30 do 16:00

Žiro račun: 160-930468-41

PIB: 104246798
Matični broj: 08850330
Šifra delatnosti: 8542

Telefon:

Novi Sad:
+381 (21) 472 7884

Niš:
+381 (18) 294 220

Adresa:
Bulevar oslobođenja 76,
Laze Lazarevića 1,
21000 Novi Sad

Vojvode Mišića 48,
18000 Niš
office@flv.edu.rs

Pratite nas:

Prijavite se na našu mejling listu kako
bi bili u toku sa svim relevantnim
informacijama vezanim za FLV.

Žiro račun: 160-930468-41

PIB: 104246798
Matični broj: 08850330
Šifra delatnosti: 8542